Odlazi li u Tursku?

Goztepe želi Rahmanovića, bilo je i kontakta

Admin Čaušević

Amar Rahmanović, jedna od najboljih igrača Premijer lige BiH, bi mogao realizovati novi inostrani transfer nakon odličnih igara u FK Sarajevo.

Rahmanoviću su impresivni nastupi u bordo dresu donijeli nastup u bh. reprezentaciji, a kao nagrada mogao bi uslijediti i transfer u Tursku.

Naime, Za usluge ovog 26-godišnjeg ofanzivnog veznjaka zainteresovan je tamošnji superligaš, Goztepe.

Između dvije strane bilo je i kontakta, pa se ne isključuje mogućnost da upravo Turska bude naredna destinacija "desetke" aktuelnog prvaka BiH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U slučaju transfera u Goztepe Rahmanović bi se pridružio dvojici bh. fudbalera u tom timu, Dženanu Burekoviću i Marku Mihojeviću.

Inače, ugovor s Bordo timom mu ističe na kraju sezone što povećava šanse da dođe do realizacije transfera.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.