Ništa od Šveđanina

Hoće li Ibrahimović zaigrati sutra protiv Juventusa? Stefano Pioli je otklonio sve sumnje

Edmir Škorić

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović definitivno neće igrati u derbiju.

Milan će u srijedu ugostiti Juventus u derbiju sezone u Seriji A, a Ibrahimović se ipak nije oporavio u potpunosti, pa je trener Rossonera Stefano Pioli danas otkrio da 39-godišnjak neće zaigrati protiv bivšeg tima.

"Bolji je, dobro radi, ali neće biti prisutan na sutrašnjoj utakmici", kazao je Pioli.

Ibrahimović je 'out' od 22. novembra i 3:1 pobjede protiv Napolija, a u samo šest mečeva postigao je čak 10 golova u prvenstvu.

Itekako će faliti Milanu, koji je još uvijek lider u Seriji A i pokušat će da ostane neporažen i sutra u duelu protiv Juventusa. Milan je i dalje jedini bez poraza u Italiji, ali i u svim Ligama petica.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.