Mayoral blistao protiv Crotonea

Fonseca na slatkim mukama pred Inter zbog Džeke i Mayorala: "Vidjet ćemo šta će biti"

Endin Čaušević

Roma je danas u gostima pobijedila Crotone sa 3:1 u meču 16. kola Serije A.

Junak rimskog kluba danas je bio Borja Mayoral koji je zabio dva gola. Španac je igrao u vrhu napada umjesto Edina Džeke koji je zbog lakše povrede ostao na klupi.

Dijamant je zaigrao tek u finišu utakmice kada je već sve bilo riješeno. Romu već za vikend očekuje veliki derbi na Olimpicu protiv Intera, a novinare je zanimalo da li će Džeko i Mayoral igrati zajedno od prve minute.

Paulo Fonseca je odlučio da odgovori na to pitanje, ali nije previše htio da otkriva što se tiče planove za okršaj protiv Intera.

"Džeko i Mayoral? Vidjet ćemo. Sada nema potrebe da mijenjamo svoj sistem igre, ali vidjet ćemo u budućnosti šta će biti", rekao je Fonseca.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.