Ponovo ostao na klupi

Izraz lica Miralema Pjanića sve govori

Endin Čaušević

Athletic Bilbao i Barcelona igraju trenutno zaostalu utakmicu drugog kola španske La Lige.

Bilbao je odlično otvorio meč i poveo u trećoj minuti golom Inakija Williamsa, ali je samo deset minuta kasnije Pedri poravnao na 1:1.

I ovu utakmicu bh. reprezentativac Miralem Pjanić prati s klupe za rezervne igrače, a šansu prije njega dobio je Sergio Busquets.

Iako mnogi navijači misle da Pjanić treba igrati u prvoj postavi Ronald Koeman ima drugačije mišljenje.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nezadovoljstvo Pjanića zbog minutaže je sve veće, a kamere su uspjele da ga snime tokom prvog poluvremena i izraz njegovog lica dovoljno govori.

Nadati se da će Pjanić dobiti priliku za igru u drugom poluvremenu baš kao i Kenan Kodro koji "grije" klupu na drugoj strani.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.