Sporazumni raskid saradnje

Razišli se KK Borac i braća Lončar

Adnan Beganović

Peđa i Srđan Lončar od danas zvanično nisu više košarkaši banjolučkog Borca.

Braća Lončar i Borac su sporazumno raskinuli saradnju, a ovu informaciju potvrdili su i iz banjolučkog kluba.

"Nakon dugogodišnjeg igračkog staža, braća Peđa i Srđan Lončar su ,na sopstveni zahtjev, zatražili sporazumni raskid ugovora. Kao razlog navode neslaganje sa upravom oko načina vođenja i funkcionisanja Kluba. Takodje braći Lončar se zahvaljujemo za sve što su uradili za klub, te im želimo mnogo sreće u narednom periodu. Vrata kluba će im uvijek biti otvorena u svakom smislu", naveli su iz KK Borac.

Gdje će braća Lončar nastaviti karijeru u ovom trenutku nije poznato, no iako su stalno zaposleni, vjeruju da kraj njihove karijere nije došao.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.