Već su angažovali određena pojačanja

Vis Simm Bau starta u četvrtak, prvi trening u petak u Doboju

Samir Mlaćo
Jedan od glavnih kandidata za prvo mjesto u Prvoj ligi FBiH NK Vis Simm Bau sa pripremama će startati 14. januara (četvrtak).

Tada će biti obavljena prozivka, a prvi trening zakazan je dan kasnije na pomoćnom terenu FK Sloga u Doboju.

“Ovom prilikom se želimo zahvaliti ljudima iz FK Sloga, kao i gradskoj upravi grada Doboja, koji su nam izašli u susret i ustupili pomoćni teren za treniranje i odigravanje prijateljskih utakmica. Također, želimo napomenuti da je ovo samo jedan dio saradnje ova dva kluba, koji će u narednom periodu sigurno biti veći“, istakli su iz ovog kluba.

Kada su pripremne utakmice u pitanju, u subotu 23.01. Simm Bau će odmjeriti snage sa Mladosti Doboj Kakanj, dok je za nedjelju 31.01. dogovoren susret sa FK Krupa, također premijerligašem.

Simm Bau je ove zime u svoje redove angažovao Šerifa Hasića, Nermina Jamaka, Dinu Kalesića, Dinu Dizdarevića, Novicu Petrovića, Selmira Mahmutovića...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.