Pojavit će se na prozivci

Novi napadač Borca stiže iz Belgije, igrao je za omladince BiH

Admin Čaušević

Borac će u ponedjeljak, 11. januara, obaviti prozivku, a novom treneru Marku Maksimoviću bi se moglo odazvati i nekoliko novajlija. 

Vrlo je izvjesno da će na proljeće dres Borca nositi Elvis Mehanović, nekadašnji omladinski reprezentativac BiH.

Mehanović je rođen u Nizozemskoj, a dosadašnji dio karijere proveo je u Belgiji. Počeo je u Genku, a posljednji angažman mu je bio drugoligaš Seraing.

Ovaj 20-godišnjak je posljednjih nekoliko mjeseci trenirao s Anderlechtom i pojavit će se na sutrašnjoj prozivci, nakon čega bi trebalo uslijediti i ozvaničenje saradnje.

Ostaje da se vidi da li dolazak Mehanovića znači i eventualni odlazak Jove Lukića koji se nalazi na radaru nekolicine evropskih klubova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.