Jovo Lukić na listi želja turskog velikana

Fudbalera Borca želi Trabzonspor

Jovo Lukić na listi želja turskog velikana

M. Šljivak

Napadač FK Borac i mladi reprezentativac BiH, Jovo Lukić (22), na stolu ima brojne ponude za nastavak karijere.

Odlični 22-godišnjak je privukao veliku pažnju na sebe sjajnim igrama u dresu Borca, pa se u posljednje vrijeme povezivao sa Anderlechtom, zagrebačkim Dinamom i Partizanom.

Međutim, turski mediji pišu da je za njegove usluge zainteresovan i turski velikan Trabzonspor. Navodno, višestruki prvak Turske je pratio igre 22-godišnjeg napadača i spremni su da ga dovedu u svoje redove.

Trener tima Abdullah Avci traži pojačanja za zimski prelazni rok u svim linijama, a kao napadačko bi to mogao biti bh. napadač. Mediji u ovoj zemlji uveliko pišu da je Lukić želja Trabzona i vidjet ćemo hoće li on na kraju karijeru nastaviti u ovom timu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Interesantno je svakako da je dres turskog kluba nekada nosio i njegov otac Mitar. Bilo je to u sezoni 1988/1999 i u 34 utakmice je zabio šest golova.

Jovo Lukić iza sebe ima fantastičnu polusezonu u dresu Borca. Odigrao je 21 meč u svim takmičenjima i ima učinak od 10 golova i četiri asistencije.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1583752673
Otkad je Trabzon Turski velikan?
1 6
amarosim
Dobro te je Vico vise sa guranjem. Trabzon nije cuo za ovog
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi