Bili su ljetos zajedno

Djevojka optužila Nicka Kyrgiosa za fizičko nasilje

Edmir Škorić

Australski teniser Nick Kyrgios naprosto ne može bez skandala.

Kyrgios je zbog svega svakodnevno u medijima, ali čini se najmanje zbog tenisa. Sada mediji javljaju da ga je Chiara Passari optužila za fizičko nasilje.

Passari je u priči objavljenojn na instagramu poručila kako ju je Kyrgios ranije mentalno uznemiravao i fizički je maltretirao.

Ona se ljetos navodno zabavljala s teniserom, no sve je kratko trajalo, a Nick se sada suočava s teškim optužbama i nema sumnje da će se uskoro i sam oglasiti.

Kyrgios sada prolazi ono što je prije nekoliko mjeseci prošao njegov kolega Alexander Zverev, kojeg je bivša djevojka Olga Šaripova također prijavila za nasilje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.