Musacchio će dobiti šansu

Milan ga odavno otpisao, a večeras će igrom slučaja zaigrati prvi put nakon 325 dana

Edmir Škorić

Silni izostanci natjerali su Stefana Piolija da večeras u tim uvrsti otpisanog štopera Matea Musacchia.

Musacchio će večeras startati u duelu Milana i Torina u Kupu Italije i to će mu biti prva utakmica nakon 325 dana od posljednjeg službenog nastupa za Rossonere.

Tridesetogodišnji Argentinac je zadnji put igrao 22. februara prošle godine i Milan ga je otpisao te se čeka samo da ode sa San Sira.

Ipak, s obzirom da Milan ima velikih problema s igračkim kadrom, Musacchio bi trebao zaigrati u paru s Romagnolijem jer nedostaju Gabbia i Kjaer, dok će Dalot i Kalulu igrati bekove, a očekuje se da Calabria opet zauzme mjesto u veznom redu.

Ovako bi Milan trebao izgledati večeras:

Tatarusanu, Kalulu, Musacchio, Romagnoli, Dalot, Calabria, Tonali, Castillejo, Diaz, Hauge i Leao.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.