Milan pronašao pojačanje, slijedi razmjena u kojoj će biti uključen i Rade Krunić?

Rossoneri dovode Meitea

Milan pronašao pojačanje, slijedi razmjena u kojoj će biti uključen i Rade Krunić?

E. Škorić

Milan planira da dovede neke igrače tokom zimskog prijelaznog roka.

Jedna od želja Milana je Soualiho Meite, nogometaš Torina i s njim su već uspostavljeni kontakti i uveliko se pregovara između Rossonera i Granate.

Predsjednik Torina Urbano Cairo želi Meitea prodati za oko 10-ak miliona eura, ali navodno trener Marco Giampaolo želi da Meite ode u zamjenu za bh. reprezentativca Radeta Krunića, koji se s Torinom povezuje već duže vrijeme.

Sada nije isključeno da se na taj način riješi cijela situacija, jer Krunić je ionako otpisan u Milanu, a želja je Torina, dok bi klub umejsto određenih novčanih sredstava taman dobio Mietea, igrača kojeg je planirao kupiti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Francuski 26-godišnji veznjak je ove sezone u Seriji A odigrao 14 utakmica i ima gol i jednu asistenciju, a u klub je stigoa 2018. godine iz Monaca za 11,5 miliona eura.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Blueboy
Nece Krunic nigdje jer je Milan a i trener odbili tu mogucnost.Rade ostaje a vi se bolje informisite.Bio bih bolji sportski novinar nego sve i jedan sto radi na vasem portalu
6 0
user1610286185
Cuj otpisan a skoro pa svaku utakmicu ima odredjenu minutazu
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi