Foto - Screenshot

Ter Stegen sjajno branio

Čovjek je radio čuda među stativama: Fudbaleri Sociedada su se hvatali za glavu tokom utakmice

Midhat Šljivak

Marc-Andre ter Stegen branio je fenomenalno u utakmici španskog Superkupa između Barcelone i Real Sociedada.

Katalonski velikan je uspio da prođe u finale nakon penala, a za prolaz trebaju zahvaliti čudesnom njemačkom golmanu koji je imao nekoliko zaista vrhunskih odbrana tokom utakmice.

Izgledalo je da je Ter Stegen nesavladiv. Zaustavio je sve što je mogao izuzev penala u regularnom dijelu meča, a pokazao se fantastično i tokom penal serije.

Pročitao je Nijemac udarce Bautiste i Oyarzabala, njegovi saigrači su bili nešto konkretniji u izvođenju penala i Barcelona je prošla u finale.

OVDJE možete pogledati zaista fenomenalne odbrane Ter Stegena u penal seriji i pogodak Miralema Pjanića sa bijele tačke.

Protivnika će Katalonci saznati večeras. U drugom polufinalu sastaju se Real Madrid i Athletic Bilbao i sigurno da će i ovaj meč privući ogromnu pažnju.

Mozzart vam nudi mogućnost klađenja na ovaj meč. Kraljevi su favoriti, kvota je odlična, a svoju opkladu OSTAVITE OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.