Može li ga dovesti?

Arteta pronašao novo pojačanje

Esmer Oštraković

Arsenal ove sezone ne igra baš najbolje, te su u potrazi za pojačanjima za nastavak sezone kako bi se uključili u borbu za nastup u Ligi prvaka naredne sezone.

Jedna od pozicija gdje im je neophodno pojačanje jeste golmanska pozicija. Naime, Leno nema konkurenciju, a Arteta smatra da je to problem.

Tako se trener Arsenala odlučio da na posudbu do kraja sezone dovede iskusnog golmana, koji će imati šansu da na kraju sezone dobije i trajni ugovor u Arsenalu.

Izbor je pao na golmana Barcelone, Neta, koji jako malo brani jer je naravno prbi izbor Ter Stegen.

Ipak, Barca traži određenu sumu novca, te je to ono što "koči" ovaj transfer, ali ostaje da vidimo da li će Neto preći u Premiership.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.