Trener Rome

Fonseca: Laziju smo poklanjali golove, bilo je teško vratiti se

Edmir Škorić
Teme:

Trener Rome Paulo Fonseca smatra da je njegov tim u petak u derbiju protiv Lazija u 3:0 porazu rivalu praktično daroao golove.

"Lazio je imao dobar pristup utakmici i protiv takve ekipe je teško oporaviti se kada im poklonite dva gola", rekao je Fonseca, dodavši:

"Laziju je bilo ugodno igrati nakon toga i nismo imali sposobnost da probijemo njihovu odbrambenu liniju. Dobro su se zatvorili i bilo je teško vratiti se nakon toga".

Lazzari je izluđivao Ibaneza uz aut.liniju, ali je također neutralisao i Leonarda Spinazzolu.

“Istina je da je Lazzari imao jako dobru utakmicu, nismo imali rješenje za te trenutke. Mislim da se cijela utakmica može sažeti činjenicom da smo u prvom poluvremenu primili dva gola koja ne bismo trebali primiti".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.