Ukupno petorica napustili klub

Nastavljeni brojni odlasci iz FK Tuzla City

Edmir Škorić

Do sada je pet nogometaša napustilo FK Tuzla City.

Nakon Jove Kojića i Muzafira Ivkovića, FK Tuzla City je potvrdio da na pripreme za nastavak sezone kreće bez još trojice igrača koji su tu igrali u prvom dijelu sezone-

Naime, raskinuta je saradnja s Nemanjom Nikolićem, Darijom Rugaševićem i Nerminom Hodžićem.

Nemanja Nikolić je u ovaj klub stigao ljetos iz srbijanskog prvoligaša Voždovca i bio je standardan u jesenjem dijelu sezone. Rugašević je također ljetos došao u Tuzla City iz mostarskog Zrinjskog i redovno je igrao na lijevom boku.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Hodžić je među posljednjima došao u plave redove protekle jeseni, a iza sebe ima međunarodno iskustvo, a plavi dres je nosio u četiri navrata.

Podsjetimo, FK Tuzla City je jučer i zvanično novinarima u Tuzli predstavio Husrefa Musemića, koji se bez dileme smatra najvećim pojačanjem ove zime kada je tuzlanski premijerligaš u pitanju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.