Foto - EPA

Kastrati napravio zabavu

Manekenka objavom 'izdala' fudbalera Dinama, slijedi mu kazna

Midhat Šljivak

Manekenka Anđela Šimac nije mogla da ne objavi video sa zabave na društvenim mrežama i ispostavilo se da je na taj način napravila ogroman problem igraču Dinama i svom dečku Lirimu Kastratiju.

Mladi fudbal sa Kosova slavi 22. rođendan, a na društvenim mrežama su se pojavile snimke na koje je objavila njegova djevojka Anđela.

Na njoj se vidjelo da je zabava itekako velika, a s obzirom na to da je vrijeme pandemije, prekršene su stroge epidemiološke mjere.

"Lirimu Kastratiju danas je rođendan te je sinoć u kući koju koristi, sa svojom djevojkom i desetak prijatelja, imao proslavu koja je završila nešto iza ponoći. Iako smatra kako nije napravio ništa loše, niti će proslava rođendana utjecati na njegovu pripremu za trening i utakmice, Kastrati izražava žaljenje ako su objave s društvenih mreža i tekstovi o tome objavljeni u medijima izazvali neugodnosti za klub. GNK Dinamo će analizirati konkretnu situaciju i činjenice te ćemo u skladu s utvrđenim donijeti adekvatne odluke, regulirane internim pravilnicima", saopšteno je iz Dinama.

Vidjet ćemo kakva će kazna biti za mladog igrača.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.