Odlična atmosfera u HŠK Zrinjski

Jakirović novitetima radi na "team-buildingu" Plemića, vide se i prvi rezultati

Admin Čaušević, foto: E. Haračić

Ekspedicija HŠK Zrinjski već nekoliko dana boravi u Međugorju i priprema se za nastavak sezone.

Mostarski tim će u drugi dio takmičarske godine ući s novim trenerom nakon što je prije nekoliko sedmica ekipu preuzeo Sergej Jakirović.

Ekipa SportSport.ba portala je posjetila Plemiće na treningu u stalnoj zimskoj bazi za pripreme i na osnovu viđenog se može reći da je prije svega atmosfera u timu odlična.

Jakirović i njegovi pomoćnici su sa nekoliko noviteta i igri s loptom kao što su gađanje prečke bez da padne lopta, pogađanje gola iz voleja i slično sigurno ojačali timski duh i odnose među igračima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Većina igrača se nalazi u trenažnom procesu, izuzetak su Mario Tičinović i Dinko Trebotić koji su trenirali odvojeno, dok je jedino Miljan Škrbić trenutno van stroja.

Prvi ispit Jakirović i društvo će imati već u subotu s hrvatskim niželigašom Croatiom Zmijavci. Meč će se igrati na jednom od terena u Međugorju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.