FOTO: Twitter

Odlični štoper napustio Sarajevo

Više nema dilema gdje Šerbečić nastavlja karijeru!

Admin Čaušević

Besim Šerbečić je posljednjih godinu i pol bio član FK Sarajevo.

Šerbečić će karijeru i definitivno nastaviti u Rosenborgu čiji je član od januara 2018. godine kada je u redove norveškog velikana stigao iz Radnika.

Odlični bh. štoper je prije nekoliko dana doputovao u Norvešku, a kako kaže nada se da će se nametnuti i brzo postati starter.

"Drago mi je što sam se vratio. Lijepo mi je bilo u Bosni, igrao sam dosta, osvojio sam trofeje, ali sada mislim samo o Norvešoj i Rosenborgu."

"Borit ću se za mjesto u timu, tako da mislim da će to biti dobro", dodao je 22-godišnji defanzivac.

Nova sezona u norveškoj Eliteserien ligi će početi tek početkom aprila pa će Šerbečić imati sasvim dovoljno vremena da se nametne iskusnom Ageu Hareideu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.