Za Rahmanovića već počela nova avantura

Jučer potpisao za Konyaspora

Za Rahmanovića već počela nova avantura

A. Čaušević

Amar Rahmanović će karijeru nastaviti u Turskoj nakon što je potpisao ugovor s Konyasporom.

Sada već bivši igrač Sarajeva nema puno vremena za predah i danas je za njega i zvanično počela nova avantura.

Rahmanović je obavio prvi trening sa saigračima, a debi bi trebao imati već za vikend kada će Konyaspor dočekati Antalyaspor.

Podsjećanja radi, bh. reprezetnativac je s turskim klubom potpisao ugovor na 1.5 godinu s opcijom produženja za još jednu godinu.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Obzirom da će dijeliti svlačionicu s Ibrahimom Šehićem, Marinom Aničićem, Denijem Miloševićem i Amirom Hadžiahmetovićem ne bi trebao imati problema s adaptacijom.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

crni1000
Volja=Uspjeh Sretno!!!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi