U srijedu prva utakmica protiv FK Tuzla City

Ni velika kiša nije omela FK Velež: Rođeni treniraju punom parom

Hladnoća koja je proteklih dana vladala u Mostaru je prošlost.

Umjesto hladnoće, u gradu na Neretvi i okolici danas pada velika kiša.

SportSport.ba je danas prisustvovao treningu mostarskog FK Velež gdje se radi punom parom i priprema za nadolazeći dio prvenstva. Već je osmi dan priprema i na repertoaru je možda i najteži dio priprema pun trčanja i sprinteva, ali unatoč tome i jako lošem vremenu na treningu Rođenih vladala je odlična atmosfera. Nakon nekoliko odlazaka, prije svih Mulića, Čivića i Bihorca u Mostaru se očekuju zamjene za njih kao i još neka pojačanja na deficitarnim pozicijama, a mostarski klub će u srijedu odigrati i prvi pripremni susret protiv FK Tuzla City koji se priprema u Ljubuškom.

Na današnjem treningu Feđa Dudić i njegov stručni stožer imali su na raspolaganju sve nogometaše, a samo su Omar Pršeš i kapetan Denis Zvonić radili odvojeno od ekipe i smanjenim intezitetom zbog lakših ozljeda, no one nisu zabrinjavajućeg karaktera te će se i ovaj dvojac skoro priključiti treniranju u punom intezitetu. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.