Fejsal Mulić se oprostio od Veleža uz najdraži gol u dresu Rođenih

Karijeru nastavlja u Južnoj Koreji

Fejsal Mulić se oprostio od Veleža uz najdraži gol u dresu Rođenih

E. Čaušević

Fejsal Mulić je nakon svega pola godine odlučio da napusti Velež i karijeru nastavi u južnokorejskom Soengnamu.

Mulić je bio odličan u dresu Veleža u prvom dijelu sezone Premijer lige BiH, a nakon što je stigla ponuda koja je zadovoljila apetite kluba i igrača odlučeno je da Mulić karijeru nastavi u dalekoj Južnoj Koreji.

Sigurno je da će odlazak Mulića biti problem za Rođene jer je on u prvom dijelu sezone uspio da postigne devet pogodaka.

On se danas putem Instagrama oprostio od mostarskog kluba uz video s derbija protiv Zrinjskog kada je zabio sjajan gol iz slobodnog udarca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Hvala Rođeni za sve! Najdraži gol za Velež", poručio je robusni napadač.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mostarac
Sretno u nastavku tvoje karijere i hvala ti za sve sto si dao nasem Velezu a pogotovo za ovaj gol gangasima iz Uzarica !!!
7 0
Haroni
Sretno crveni brate! Hvala ti za sve, i da nam se vratis još bolji.
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi