Crnogorac: Sezona je zahtjevna, trebaju nam pojačanja

Adnan Beganović

Fudbaleri Slobode pripremaju se za nastavak sezone, a u okviru priprema sutra će odigrati i prvi prijateljski meč i to protiv srbijanskog superligaša Mačve.

Šef stručnog štaba tuzlanskog kluba, Gradimir Crnogorac, zadovoljan je s onim što su dosad odradili na pripremama.

"Momci dobro rade i podnose sve napore. Ovaj dio je najteži za igrače, znam to vrlo dobro jer sam bio igrač, no mogu vam reći da sam i više nego zadovoljan s onim šta momci pružaju na treninzima", istakao je Crnogorac za SportSport.ba.

Prije par dana Sloboda je i službeno ostala bez stopera Uzelca, a Crnogorac se nada da će uskoro na Tušan stići i pojačanja.

"Volio bih da se pojačamo, uostalom kao i svaki trener. Sezona će biti zahtjevna. Međutim, teško da u ovom prelaznom roku možemo dovesti pravo pojačanje. Teška su vremena, pandemija je imala uticaj i na fudbal. No, pokušat ćemo da se pojačamo, prije svega u odbrani i napadu. Vidjet ćemo, ali trebali bismo se osvježiti sa par igrača".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.