Oduševio navijače Barcelone

Krenuo sam na golmana, a onda vidio ono što ni kamera nije imala u kadru

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone u četvrtak su u z dosta muke nakon produžetaka pobijedili niželigaša Cornellu sa 2:0 u meču Kupa kralja.

Barcelona je uspjela da prođe dalje, ali su se protiv Cornelle namučili dosta više nego što su to planirali.

Katalonci su u regularnom dijelu meča promašili dva penala, a gol su zabili početkom prvog produžetka kada je strijelac bio Ousmane Dembele.

Konačnih 2:0 postavio je Braithwaite u posljednjim sekundama, ali kod ovog gola je glavna priča Pedri. Ovaj veznjak je otkriće sezone u veznom redu Barcelone, te je još jednom oduševio navijače.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pedri je izašao sam na golmana domaćih i umjesto da zabije gol on je odlučio da asistira Braithwaiteu, a nakon meča poručio je da su mu asistencije nekada draže od golova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.