Klub sa Grbavice nedavno dobio novog predsjednika

Održana sjednica novog UO FK Željezničar, predsjednik Cerić vjeruje u osvajanje trofeja

Samir Mlaćo

Sinoć je u Plavom salonu FK Željezničar i putem video linka održana prva sjednica novog Upravnog odbora ovog kluba na čelu sa predsjednikom Samirom Cerićem.

Samir Cerić je novi predsjednik FK Željezničar, a dosadašnji Upravni odbor pojačan je s Dinom Osmanovićem i Sam. X Lijem. Novooformljeni Upravni odbor sinoć je održao prvu sjednicu.

"Razgovaralo se po pitanju tekućih problema od finansija do usklađivanja statuta i novog modaliteta vezano za investicije i generalno razmatranje sljedećih koraka i načina na koji možemo u najkraćem vremenskom periodu postaviti Klub na zdrave noge. Na taj način želimo ući u kraj sezone uz nadu osvajanja jednog od trofeja. Sjednica je održana u punom sastavu izuzev gospodina Lija s kojim sam se čuo neposredno prije sjednice i s kojim ću ove sedmice razraditi novu strategiju po pitanju sponzorstva, investitora i sportsko-tehnoloških solucija", kazao je za zvaničnu stranicu kluba nakon sjednice Samir Cerić, predsjednik FK Željezničar.

Podsjetimo, FK Željezničar se nalazi na pripremama u Međugorju, a Plavi su prvi dio sezone okončali na drugom mjestu sa devet bodova zaostatka za jesenjim prvakom FK Sarajevo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.