Dovodio se u vezu s bh. šampionom

Povezivao se sa FK Sarajevo, završio u drugoj ligi Turske

Admin Čaušević

Kako to i obično biva tokom prijelaznog roka niz igrača se dovede u vezu s dolaskom u redove FK Sarajevo. 

Početkom januara kao moguće pojačanje pojedini medji su spominjali i Romana Bezjaka, međutim od tog transfera neće biti ništa.

Naime, iskusni Slovenac će karijeru nastaviti u Turskoj, i to u drugoj ligi te zemlje nakon što je potpisao ugovor sa Balikesirsporom.

Bezjak je potpisao ugovor na godinu i pol i tako vjerovatno zatvorio vrata Irfanu Hadžiću koji je također bio na radaru Balikesirspora.

Inače, ovaj napadač je do sada promijenio niz klubova, ranije je igrao u Hrvatskoj, Njemačkoj, Poljskoj i Kipru. Najbolje partije je pružao u dresu Rijeke koja ga je prije pet godina prodala za dva milona eura Darmstadtu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.