Sarajevo posuđuje Halida Šabanovića drugom premijerligašu?

Mladi bek bi mogao u Mladost

Sarajevo posuđuje Halida Šabanovića drugom premijerligašu? · Saznajemo

E. Škorić

Desni bek Sarajeva Halid Šabanović spreman je da ide na posudbu.

Mladost Doboj Kakanj pokušava angažovati 21-godišnjeg defanzivca i navodno se radi na njegovom dolasku u redove ovog premijerligaša.

Sarajevo ozbiljnije ne računa na Šabanovića, pa je vrlo moguće da na Koševu neće imati ništa protiv da njihov talentovani bek provede ostatak sezone na posudbi u Kaknju.

Halid Šabanović
Halid Šabanović FK Sarajevo FK Sarajevo Pozicija: DF

Statistika

26 nastupa
23 kao starter
7 žutih kartona
2 crvenih kartona
2 asistencija
1 golova

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Šabanović je igrao za kadete i juniore aktuelnog bh. prvaka, ali posljednje dvije godine je član seniorskog tima za koji je do sada već sakupio 36 nastupa, dao je jedan gol uz šest asistencija, no jasno je da će teško dobiti pravu priliku u ostatku sezone.

Mladost je već angažovala štopera Sadikua, koji je također bio član Sarajeva, a potpisao je i Kenan Šarić, bivši igrač Radnika. Ranije se u klub vratio Kenan Hreljić kao zamjena za Miloša Nikolića na poziciji štopera.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

BordoBijeli
Steta....Dobar igrac!Meni licno bolji od Hodzica
4 0
KB9
Nece ga posuditi Mladosti...nego je to dio transfera Fanima...Sabanovic je trebao igrati i ovu polusezonu al zbog povrede nije ;)
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi