Trener Veleža nakon meča

Dudić: Neki igrači su definitivno limitirani za ovaj rang i kvalitet koji nama treba

E. Čaušević

Velež je danas u prijateljskoj utakmici poražen od Tuzla Cityja sa 1:0 u Mostaru.

Nakon meča trener mostarskog klba Feđa Dudić imao je šta da kaže.

"Dali smo šansu za 23 igrača, svakom po poluvrijeme. Možemo biti zadovoljni što se tiče trke i zalaganja. Što se tiče igre sigurno da ima dosta propusta na kojim ćemo raditi. Morati ćemo već od naredne utakmice sklapati tim jer neki su definitivno limitirani za ovaj rang i kvalitet koji nama treba", rekao je Dudić i dodao.

"Dobro je da se niko nije povrijedio. Prije meča Pršeš nije mogao da igra jer ima malo nategnuće lože. Nastavljamo po planu i programu i pred put u Antaliju igramo već u utorak protiv Željezničara".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dudić je otkrio da je bilo stvari kojim može biti zadovoljan.

"Drugo poluvrijeme smo stvorili dvije-tri prilike i mislim da smo trebali postići barem jedan gol. Utakmicu je odlučio prelijep gol Rustemovića, ali pripreme su za to da se proba sve".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.