Zakarić na meču Tuzla City - Borac

Dan D za Borac: Ostaje li Zakarić u redovima Velikana iz Platonove?

Adnan Beganović

FK Borac iz Banja Luke drugi dio priprema za nastavak sezone odradit će u Turskoj gdje će odigrati i četiri prijateljska susreta.

Fudbaleri Borca sutra će otputovati za Tursku, a još uvijek nije poznato da li će u "banjolučkoj ekspediciji" biti i ponajbolji igrač Borca, Goran Zakarić.

Naime, Zakariću za nekoliko dana ističe ugovor sa Borcem, a ranije je dogvorio sa čelnicima kluba, ukoliko ne pronađe inostrani angažman da će ostati u redovima Velikana iz Platonove.

S velikim nestrpljenjem oečkuju rasplet situacije i u stručnom štabu kluba, a kako nam je potvrdio Zakarić, danas će sve biti poznato vezano za nastavak njegove karijere.

Podsjetimo, Zakarić se dovodio u vezu i sa aktuelnim prvakom naše zemlje, Sarajevom, no šef struke Borca, Marko Maksimović, nedavno je u razgovoru za SportSport.ba istakao da postoji dogvor sa Zakarićem i da ga od Banja Luke može odvojiti samo ponuda iz inostranstva.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.