Ostaje u Banjaluci

Goran Zakarić potpisao novi ugovor sa Borcem

Midhat Šljivak

Goran Zakarić ostaje igrač Borca. 

Krilni napadač dogovorio je uslove oko novog ugovora sa banjalučkim timom i on će sa ostatkom ekipe krenuti put Turske, gdje će se Borac pripremati za nastavak sezone u Premijer ligi BiH.

"Sve je dogovoreno, Zakarić ostaje u Borcu jos godinu dana. Dogovorili smo da, u slučaju neke ekstra ponude za njega, klub mu neće praviti probleme. Dakle, sutra je u avionu za Tursku", rekao je za SportSport.ba direktor Borca Dejan Lukendić.

Goran Zakarić FK Borac Pozicija: MF

Statistika

16 nastupa
9 kao starter
3 žutih kartona
0 crvenih kartona
4 asistencija
1 golova

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tako su navijači Borca dobili najbolje moguće vijesti pred nastavak sezone jer je Zakarić jedan od ključnih fudbalera ovog tima.

On je protekle polusezone zabio osam golova i upisao je šest asistencija.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.