Koliko će Mladost pomoći Osimu?

Željezničar danas očekuje prva prava provjera

S. Mlaćo
Nogometaši Željezničara jučer su odradili dva treninga, a danas od 14:30 sati u Međugorju će odigrati prijateljski susret protiv Mladosti Doboj Kakanj.

Plavi su do sada savladali Neum i Čapljinu, a sada će imati prvu kvalitetniju provjeru, što će sigurno dobro doći stručnom štabu, prije svega zbog igrača na probi.

Prema do sada prikazanom Vice Kendeš i Luka Malić nisu baš puno pokazali, no stručni štab Željezničara će sigurno ubrzo donijeti odluku.

Na Grbavici će gotovo sigurno ostati član Rijeke Jasmin Čeliković, a on bi Plavima trebao koristiti na poziciji defanzivnog veznog.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tu je i golman Josip Bender, a veliko je pitanje da li će i ostati ukoliko ne bude prvi golman, što je vjerovatno teško očekivati.

Željezničar u utorak igra protiv Veleža, a zatim se ekspedicija Plavih vraća kući gdje će boraviti do 5. februara kada je planiran povratak u Međugorje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.