Gostuju Granadi

Eskaliralo u svlačionici Barcelone: Zatražio odlazak iz kluba kada je vidio početni sastav

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone igraju na gostovanju protiv Granade meč četvrtfinala Kupa kralja.

Barcelona je favorit za plasman u polufinale, ali je Granada pokazala da se neće lako predati i da žele napraviti veliko iznenađenje.

No, pred ovaj meč u centru pažnje našao se golman gostiju Neto koji je bio vidno razočaran što je ponovo ostao na klupi.

Ronald Koeman je odlučio da Marc-Andre ter Stegen brani večeras iako je od ranije tradicija bila da rezevni golman brani u Kupu kralja. No, Neto je ostao na klupi i to ga je itekako naljutilo.

Španski mediji pišu da je Neto ljut što večeras ne brani i što nije bio na golu Barce u meču Superkupa. Navodno, otvoreno je priznao Koemanu da je nezadovoljan i zatražio je odlazak iz Barcelone.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.