U nedjelju protiv Opatije

Tuzla City od danas u Umagu: Badji ostao kući zbog nesvakidašnjeg problema

S. Mlaćo

Ekspedicija Tuzla Cityja u petak je otputovala u Umag gdje će boraviti narednih 12 dana.

U autobusu nisu tri fudbalera i to Badji, Doffo i Duraković.

Badji nije dobio vizu za Hrvatsku s obzirom da je senegalski državljanin i da je konzulat susjedne države odbio da mu izda vizu. Doffo očekuje prinovu u porodici pa će se priključiti naknadno ekipi, kao i Elvir Duraković koji ima administrativne probleme, a njih dvojica bi trebala biti na raspolaganju Musemiću već u ponedjeljak.

Tako su se među putnicima našli: Fejzić, Muminović, Brajlović, Morris, Barišić, Kostić, Mehidić, Nukić, Đerić, Lučić, Karjašević, Džaferović, Rustemović, Brkić, Hasanović, Maksimović, Crnkić, Mišić, Mešinović, Džafić, Ubiparip i Ramić.

Prva provjera Tuzlaka je u nedjelju protiv hrvatskog drugoligaša Opatije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.