Tuzla City bolji od Zvijezde 09 u prijateljskoj utakmici

Slavili sa 2:0

Tuzla City bolji od Zvijezde 09 u prijateljskoj utakmici

E. Čaušević

Tuzla City je danas u prijateljskoj utakmici pobijedio ekipu Zvijezde 09 sa 2:0.

Nakon početnih ispitivanja snaga ekipa Tuzla Cityja je uspjela u 27. minuti utakmice da dođe do prednosti. Nakon kornera najviši u kaznenom prostoru Zvijezde 09 bio je Morris koji je pogodio za 1:0.

Tuzla City je u 39. minuti došao i do drugog gola, a ovaj put mrežu protivničke ekipe zatresao je Ubiparip.

U samom finišu prvog poluvremena Tuzla City je mogao i do trećeg gola, ali ovaj put Ubiparip nije uspio da pošalje loptu u mrežu Zvijezde 09. Samo minutu kasnije prijeti i Brkić, ali je stativa spasila goste.

Odličnu šansu na početku drugog dijela imao je Badji, ali ostalo je 2:0. Do kraja drugog dijela veliku šansu imao je Ramić, ali se rezultat nije mijenjao te je ostalo 2:0 za ekipu Tuzla Cityja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prijateljska utakmica:

Tuzla City - Zvijezda 09 2:0

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi