Uskoro bi trebalo sve biti gotovo

Tatar ima još nekoliko sati da potpiše ugovor sa Saudijcima

Admin Čaušević

Benjamin Tatar je sinoć napustio pripreme FK Sarajevo u Hrvatskoj te se preko Zagreba zaputio u Saudijsku Arabiju. 

Tatar bi danas zvanično trebopostati novi fudbaler kluba Abha koji se takmiči u Pro ligi i trenutno je u gornjem dijelu tabele.

Bh. reprezentativac je u pravoj trci s vremenom jer ima svega još nekoliko sati da stigne obaviti ljekarski i potpisati ugovor.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naime, danas je u Saudijskoj Arabiji posljednji dan prijelaznog roka, a sve strane se nadaju da će se transfer realizovati na vrijeme.

Prema nezvaničnim informacijama Sarajevo će inkasirati 350.000 dolara. U ugovor će biti uključeni procenti od eventulne naredne prodaje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.