Zbog vremenskih (ne)prilika

Bijeljincima pokvareni planovi: FK Radnik sazvao hitnu sjednicu Upravnog odbora

Edmir Škorić

FK Radnik iz Bijeljine otputovao je u Trebinje na desetodnevne pripreme, ali se tamo suočio s problemom.

Radnik je prvi trening u Trebinju odradio u teretani sportskog centra "Miloš Mrdić", dok je drugi trening otkazan zbog loših vremenskih prilika.

“Meteorolozi najavljuju nestabilno vrijeme do srijede, a najbliži tereni od Trebinja su u Bileći, Igalu , Budvi, Ljubuškom i Međugorju. Svaki je udaljen više od 50 kilometara. Zbog novonastale situacije sazvana je hitna sjednica UO kluba na kojoj će biti donijeta konačna odluka o daljem toku priprema”, saopšteno je na stranici premijerligaša iz Bijeljine.

Dakle, Radnik narednih dana mora da trenira u teretani, ali članovi Upravnog odbora pokušat će da iznađu neko rješenje kako bi se igrači ipak na najbolji način spremali za nastavak sezone.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.