I to se dešava: Prije sedam dana predstavljen kao pojačanje, danas napustio pripreme Radnika
FOTO - FB FK Radnik

I to se dešava: Prije sedam dana predstavljen kao pojačanje, danas napustio pripreme Radnika

A. Beganović

Australski odbrambeni fudbaler, Ante Bakmaz, čestito se nije ni skrasio u Bijeljini, a već je napustio redove Radnika.

Prije sedam dana iz Radnika su obavijestili bosanskohercegovačku javnost da je njihov novi igrač postao Bakmaz, a danas pak da je napustio redove kluba iz Semberije.

Bakmaz je kako piše službena stranica kluba napustio pripreme i to nakon razgovora sa šefom struke Darkom Nestorovićem.

"Nijedan igrač nema privilegiju ni protekciju veću od ostalih. Ne garantujem mjesto u ekipi nikome bez obzira na godine , status stranca ili ne. Ako igrač ne može izboriti mjesto sa konkurencijom u timu kako će onda osvajati pobjede. Sretan put i sve najbolje", izjavio je trener Radnika.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Radnik je prvi dio premijerligaške sezone završio na 10. mjestu tabele sa 15 osvojenih bodova.

Top Komentari

BN78
Apsolutno nije jasno,šta je ovaj Bakmaz očekivao,došao još jedan igrač koji će mu biti konkurencija,pored omladinca iz juniorskog pogona i frajer se odmah uplašio konkurencije,a izgleda daje umislio da je igračina,pazi došao iz druge rumunske lige gdje je dobar dio predjedio na klupi.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi