Nije bilo povreda

Teren Babovca nakon utakmice Željezničar - Ljubuški izgleda očajno

Admin Čaušević

Uslovi za igru tokom meča Ljubuški - Željezničar su bili daleko od idealnih, uprkos tome na stadionu Babovac viđena je jedna dopadljiva utakmica sa devet golova. 

Stadion Babovac je proteklih sedmica bio domaćin Tuzla Cityju i Sarajevu, a danas je u Ljubuškom gostovao i Željezničar.

Obzirom na nepovoljne vremenske uslove i obilnu kišu koja je pala proteklih dana nakon današnje utakmice teren Bobovca je bio vidno oštećen.

Najbitnije je da su igrači izbjegli povrede, a s dolaskom ljepšeg vremena za očekivati je i da se teren Bobovca oporavi i vrati u prvobitno stanje.

Podsjećnja radi Plavi su svog današnjeg domaćina pobijedili s 8:1. Raspoložen je bio kapiten Štilić sa hat-trickom. Još su zabijali Subašić, Kulašin, Zec, Bekrić i Mujić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.