Nevjerovatna neozbiljnost

Dotakli su dno: Barca igrala u Sevilli, a na zvaničnom YouTube kanalu raspravljali o sosu za pizzu

Endin Čaušević

Situacija u Barceloni nije baš najbolja nakon što je počela pandemija koronavirusa, te se klub nalazi u velikim finansijskim problemima.

U Barceloni nestpljivo čekaju izbor novog predsjednika koji bi se trebao desiti 7. marta. Čini se da su se u klubu malo "pogubili" nakon što je Josep Maria Bartomeu podnio ostavku, te su dobili privremenu upravu.

Najbolji pokazatelj da u Barceloni skoro pa i ne znaju šta rade je i sinoćnja situacija koja se desila na zvaničnom YouTube kanalu katalonskog kluba.

Naime, Barcelona je sinoć igrala u gostima protiv Seville meč polufinala Kupa kralja, a na zvaničnom kanalu skoro da nije bilo riječi o ovoj utakmici što je itekako naljutilo navijače Blaugrane.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U toku utakmice u Sevilli na zvaničnom YouTube kanalu Barcelone trajala je rasprava o tome koji sos je najbolji za pizzu, a navijači su čak mogli glasati. No, većina njih je bila itekako bijesna što niko ne govori o utakmici, te su u komentarima osuli paljbu po klubu i onima koji vode YouTube kanal.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.