Iskusni Zeničanin ima nekoliko ponuda za nastavak karijere, a veoma je moguće da drugi dio sezone nastupa za jedan od klubova iz Premijer lige

Nekoliko klubova želi angažovati iskusnog veznjaka

Aldin Šišić karijeru nastavlja u Prvoj ligi FBiH? · Saznajemo

Dino Kurbegović, foto: Dino Kurbegović

Fudbaleri Mladosti iz Doboja kod Kaknja od srijede se nalaze u Antaliji, gdje će obaviti glavni dio priprema za nastavak sezone u Premijer ligi.

Iako se u medijima pisalo o tome da se klub odrekao trojice igrača, Veladžića, Kovača i Šišića, ipak ovaj zadnji će ostati član Mladosti, ali će drugi dio sezone igrati na posudbi u nekom drugom klubu.

Aldin Šišić, 30-godišnji veznjak Mladosti u prvom dijelu sezone upisao je 11 nastupa, a drugi dio sezone mogao bi nastupati na posudbi u 1.ligi FBiH. Kako saznajemo nekoliko klubova iz vrha tabele želi da angažuje ovog iskusnog veznjaka, koji je sa ekipom Mladosti, ali i sa Vitezom izborio ulazak u Premijer ligu BiH, te dobro poznaje kako je to igrati i osvojiti titulu u tom rangu takmičenja.

Šišić je karijeru počeo u Čeliku, a pored Mladosti, igrao je još za Slobodu, Velež, Vitez, Slogu, Moševac, Dravu, i češki Sokol Hosotoun.

U Premijer ligi ima preko 200 nastupa za različite klubove, a svoje najbolje partije pružao je u matičnom Čeliku, za koji je odigrao više od 100 utakmica.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.