Dvojac iz FK Sarajevo ide na posudbu, ali ostaje u Premijer ligi

Kurdić ide u Albaniju

Dvojac iz FK Sarajevo ide na posudbu, ali ostaje u Premijer ligi

S. Mlaćo

Iz FK Sarajevo potvrdili su da će trojica nogometaša u drugom dijelu sezone boraviti na posudbi.

Radi se o Belminu Dizdareviću, Halidu Šabanoviću i Numanu Kurdiću.

"Mladi golman našeg tima, devetnaestogodišnji Belmin Dizdarević, do kraja sezone boraviti će u ekipi Mladosti iz Doboja kod Kaknja, ekipi koja zauzima devetu poziciju na tabeli Premijer lige. Njemu će društvo praviti još jedan član naše ekipe, desni bek Halid Šabanović.
Numan Kurdić do kraja sezone na posudbi će biti u redovima albanskog prvoligaša, FK Kukesi. Riječ je o ekipi koja zauzima 6. poziciju na tabeli Kategorie Superiore", saopšteno je sa Koševa.

Podsjetimo, bordo tim se vratio sa priprema u Umagu i Sarajevu će se spremati do početka drugog dijela sezone, odnosno duela sa FK Željezničara koji je zakazan za 1. mart.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zak84
Poslat jednog od najboljeg golmana U klubu na posudbu... Odlican potez... Boze sacuvaj
0 0
Chico
Nek Dzafic ima mjesta u ekipi. Dizdarevic je za njega Bufon.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti