Junak pobjede nad Čapljinom

Ikić: Noge su teške od napornih priprema, ali isplatit će se to

Samir Mlaćo
NK Široki Brijeg je za vikend savladao HNK Čapljina sa 3:0 i Toni Karačić je mogao biti zadovoljan viđenim.

Na Pecari kada su pripreme u pitanju sve protiče po planu, a junak protiv Čapljinaca bio je Ivan Ikić koji je postigao dva pogotka.

“Moram priznati, dobro su mi sjele one dvije lopte. U konačnici, sve je dobro izgledalo. Odigrali smo jako dobru utakmicu protiv HNK Čapljina i na kraju uvjerljivo pobijedili. Mlada smo momčad, željna kvalitetnog rada i dokazivanja. Iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje. Istina, noge su sada pomalo teške od napornih priprema, ali vjerujem kako će se sve to isplatiti. Na pravom smo putu i siguran sam kako ćemo biti pravi na proljeće“, kazao je krilni napadač kluba sa Pecare.

Generalku pred drugi dio sezone Široki Brijeg igra protiv Željezničara.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.