Poraz Juventusa

Ronaldo poludio što nije dobio penal, a igrač Porta mu prišao i aplaudirao

Endin Čaušević

Fudbaleri Juventusa poraženi su večeras od Porta sa 2:1 u prvom meču osmine finala Lige prvaka.

Juve je večeras bio favorit iako je igrao u gostima, ali su igrači Porta pružili odličan otpor i na kraju su uspjeli da dođu do pobjede.

No, veliku dramu vidjeli smo u posljednjim sekundama utakmice. Nakon jedne duge lopte koju je Ronaldo primio u kaznenom prostoru domaćih pao je nakon duela s Sanusijem i tražio penal.

Sudija je samo odmahnuo rukama, a ubrzo nakon toga svirao kraj. Ronaldo je bio itekako ljut što nije dobio penal, a da stvar bude gora Sanusi mu je prišao i provocirao ga tako što mu je aplaudirao.

Ronaldo je i sudiji rekao da je pogriješio i da je to bio čist penal za Juventus, ali DEl Cerro nije mijenjao svoju odluku. Ovu diskutabilnu situaciju možete pogledati OVDJE.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.