Da li će se obistini?

Rivaldo zna gdje je Messijeva budućnost

S. Grebović

Legendarni Brazilac smatra kako bi Pariz bio idealno rješenje za Messija.

Rivaldo smatra kako je Messi u utorak veče odigrao svoju posljednju utakmicu za Barcelonu na Camp Nouu u Ligi prvaka.

PSG ih je u prvom meču osmine finala isprašio sa čak 4:1 i time sebi praktično otvorio vrata četvrtine finala.

Argentinskom čarobnjaku ugovor ističe na kraju tekuće sezone i vrlo su male šanse da će produžiti ugovor sa katalonskim klubom.

U to je uvjeren nekadašnji brazilski fudbaler i strijelac 130 golova za Blaugranu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Lionel Messi je odigrao poslednji meč za Barcelonu na Camp Nou u Ligi prvaka. Otputovaće u Francusku na ljeto. Messijeva budućnost je u Francuskoj, a pogotovo nakon ove utakmice. PSG će mu pružiti priliku da nastavlja da osvaja trofeje", rekao je Rivaldo.

Naglasio je da bi volio da jedan od najboljih fudbalera u historiji ovog sporta nastavi da zarađuje svoj fudbalsku hljeb u Barceloni, ali da razumije želju Argentinca da ode kada klub nije više spreman za najveće domete poput osvajanja Lige prvaka i Primere kao do prije par sezona.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.