Izgledaju totalno neorganizovano

Kao razbijena vojska: Mnogi se pitaju gdje je nestao vezni red Barcelone

Endin Čaušević

Barcelona je danas osvojila samo jedan bod u meču protiv Cadiza (1:1).

Katalonci su vodili do 89. minute, a onda su gosti došli do izjednačenja golom iz penala, te su šokirali domaći tim koji je čini se već upisao tri boda u ovom meču.

Za Barcelonu je ovo bio novi šamar nakon debakla u Ligi prvaka od PSG-a, a očekivano na velikom udaru našao se trener Ronald Koeman.

Katalonci su i danas izgledali kao razbijena vojska i sve se baziralo na tome šta će uraditi Lionel Messi. Nakon utakmice navijači su imali najviše kritika na vezni red koji je i danas bio skoro nevidljiv.

Potražite više informacija na temu La Liga:

To pokazuje najbolje jedna situacija iz finiša utakmice kada se vidjelo kao da Barcelone uopšte nema vezni red. Do prije nekoliko godina tu su dominirali Xavi i Andres Iniesta, a danas je to potpuno druga priča.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.