FOTO: EPA

Trener Rossonera dao komentar nakon poraza u gradskom derbiju

Pioli: Nije normalno šta je Handanović radio

Haris Zilić

Inter je u gradskom derbiju savladao Milan sa 0:3.


Nakon meča izjavu je dao trener Rossonera Stefano Pioli, koji je posebno prokomentarisao partiju Interovog golmana, Samira Handanovića, koji je danas branio i nemoguće prilike.

"Nema puno filozofije. Primili smo gol u petoj minuti i cijeli koncept igre je pao. Imali smo neki tempo, ali realizacije nije bilo. Malo je do nas, a najviše do golmana Intera. Nije normalno šta je Handanović radio, možda i utakmica karijere. Okrećemo se narednim utakmicama. Nije ništa gotovo, nećemo se predati", rekao je Pioli nakon derbija.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.