Ostavili sve kako su i zatekli

Objavili fotografije na Twitteru: Cadiz gospodskim potezom oduševio navijače Barcelone

Endin Čaušević

Cadiz je danas napravio veliko iznenađenje jer je uspio osvojiti bod na gostovanju kod Barcelone.

Barcelona je imala vodstvo u današnjoj utakmici sve do 89. minuti kada su gosti izborili penal nakon greške Lengleta, a siguran s bijele tačke za 1:1 bio je Fernandez.

Nakon utakmice Cadiz je na zvaničnom Twitter profilu objavio fotografije koje su oduševile navijače Barcelone.

Oni su se zahvalili Kataloncima na gostoprimstvu, te su u potpunosti očistili svlačionici prije polaska kući. Cadiz je tako gospodskim potezom dobio velike pohvale.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Zahvaljujemo se Barceloni na sjajnom gostoprimstvu i ponašanju. Odlazimo s Camp Noua nakon što smo dali sve od sebe na terenu. Želimo vam mnogo sreće u ostatku sezone", poručili su iz Cadiza.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.