Dva meča u četiri dana

Žrijeb Kupa se poigrao sa Sarajevom, Zrinjskim, Željezničarom i Tuzla Cityjem

E. Čaušević

U prostorijama Nogometnog saveza BiH danas je održano izvlačenje parova četvrtfinala Kupa BiH.

U četvrtfinalu ćemo gledati tri derbija bh. premijerligaša, a sastaju se Sarajevo - Zrinjski, Tuzla City - Željezničar i Široki Brijeg - Borac, dok četvrti par čine niželiaši Klis i Zvijezda 09.

Poznato je da je na rasporedu samo jedna utakmica, a mečevi četvrtfinala Kupa BiH igraju se 10. marta.

No, žrijeb se zaista danas pogirao sa Sarajevom, Zrinjskim, Tuzla Cityjem i Željom jer će ovi timovi odigrati dvije utakmice u svega nekoliko dana.

Naime, pored utakmica četvrtfinala 10. marta samo četiri dana prije toga također na Koševu igraju Sarajevo - Zrinjski, odnosno na Tušnju ekipa Tuzla Cityja dočekuje Željezničar u okviru 21. kola Premijer lige BiH.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.