Foto: FK Sarajevo

Veliko pojačanje bh. prvaka

Nasmijani i dobro raspoloženi Jasmin Mešanović odradio prvi trening sa ekipom Sarajeva

Edmir Škorić

Novi napadač Sarajeva danas je po prvi put radio sa novim saigračima.

Mešanović je tek stigao iz Slovenije i potpisao troipogodišnji ugovor s bh. prvakom, a danas je imao priliku da u opremi svog novog tima pokaže šta zna.

Bivši golgeter Maribora bi trebao biti i registrovan za prvu utakmicu proljetnog dijela sezone, a koja bi mogla biti posebna za njega, budući da se Sarajevo gostuje na Grbavici Željezničaru.

"Velika je čast potpisati ugovor sa FK Sarajevo. Znam šta me čeka - da su ambicije velike, da nema prostora za opuštanje i da se svaka utakmica igra kao da je posljednja. Već sam igrao na Koševu i znam da je uvijek bila dobra atmosfera, te se nadam da ću što prije imati priliku da zaigram i pred našim navijačima", izjavio je za klupsku stranicu FK Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za Maribor je odigrao 134 utakmice i dao je 26 golova u svim takmičenjima, a prethodno je u BiH igrao za Zrinjski, Čelik i Slobodu u kojoj je i ponikao.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.