Žrijeb Kupa se poigrao sa Sarajevom, Zrinjskim, Željezničarom i Tuzla Cityjem

Dva meča u četiri dana

Žrijeb Kupa se poigrao sa Sarajevom, Zrinjskim, Željezničarom i Tuzla Cityjem

E. Čaušević

U prostorijama Nogometnog saveza BiH danas je održano izvlačenje parova četvrtfinala Kupa BiH.

U četvrtfinalu ćemo gledati tri derbija bh. premijerligaša, a sastaju se Sarajevo - Zrinjski, Tuzla City - Željezničar i Široki Brijeg - Borac, dok četvrti par čine niželiaši Klis i Zvijezda 09.

Poznato je da je na rasporedu samo jedna utakmica, a mečevi četvrtfinala Kupa BiH igraju se 10. marta.

No, žrijeb se zaista danas pogirao sa Sarajevom, Zrinjskim, Tuzla Cityjem i Željom jer će ovi timovi odigrati dvije utakmice u svega nekoliko dana.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naime, pored utakmica četvrtfinala 10. marta samo četiri dana prije toga također na Koševu igraju Sarajevo - Zrinjski, odnosno na Tušnju ekipa Tuzla Cityja dočekuje Željezničar u okviru 21. kola Premijer lige BiH.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Ajax11
Zeljo ako derbi zijani i 10 dana poslje iz kupa izleti, kljuc u bravu...
8 1
Zamfir19_46
Moze se reci da smo bolje prosli nego zrinjski.
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi