Danas nije bilo dogovora

Ramović nezadovoljan ponuđenim uslovima · Saznajemo

Edmir Škorić

Sinan Ramović posjetio je danas Grbavicu, razgovarao je s menadžerom Željezničara Amarom Osimom, ali do dogovora nije došlo.

Ramović je u ljeto 2020. godine napustio Željezničar i zapustio se u Švicarsku, ali ove zime je postao slobodan i sada je opet moguć njegov povratak u Premijer ligu.

Iako je privukao pažnju nekolicine ambicioznih timova, najizglednija je ipak bila opcija povratka u Dolinu ćupova. Ramović je danas došao na razgovor s Osimom, ali nezadovoljan ponuđenim uslovima, nije prihvatio da opet obuče plavi dres.

Još uvijek njegov odgovor nije konačan, ali u narednih dva-tri dana situacija će biti potpuno jasna. Iako se spominjalo da bi Ramović mogao na Koševo, od toga definitivno nema ništa.

Podsjećamo da je Ramović sa Željom osvojio Kup BiH i to mu je jedini trofej.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.